Cum să obții finanțare pentru startupul tău

Preț: 101-299 lei
Durată aproximativă: ritm propriu
Instituție organizatoare: Buzzle
Autori de curs: Dragoș Rouă
Organizare: curs online
Limba: română

Temele cursului: Ce trebuie sa faci înainte de a apela la un investitor? Cum obții o întâlnire cu un investitor? Ce trebuie să conțină pitch-ul tău? Care este motivația economică a investitorului? Care este motivația personală a investitorului? Cum se face evaluarea pentru EARLY SEED? În afară de bani, ce ar mai putea oferi un investitor? Cum îți dai seama dacă antreprenoriatul este pentru tine? Este obligatoriu ca orice start-up să se termine în EXIT?

Detalii:

Cursul este adresat tuturor celor care au un start-up sau care doresc să-și creeze un start-up și care doresc să obțină și o finanțare privată pentru acesta. Scopul cursului este de a vă ajuta pe voi, cei cărora vi se adresează, să învățați să vă pregătiți pentru o discutie cu un investitor, pentru un pitch și chiar pentru lansarea startupului.

105_Buzzle_finantare_startup

Observații: Cum accesezi cursul: trebuie să ai un cont activ pe Buzzle. Dacă ești logat, apasă pe butonul de înscriere și vei avea acces instant la curs. Dacă nu ești logat, vei fi redirecționat către pagina de creare cont, după care vei avea acces la curs.
După înscriere vei avea acces la curs de oriunde și de pe orice device. Trebuie doar să fii logat în contul tău Buzzle.

Link direct: http://buzzle.ro/curs/cum-sa-obtii-finantare/

Ultima actualizare: ianuarie 15, 2016 la 16:58 pm
Data publicării paginii: 15 ianuarie 2016
Accesări: 3.908