Despre Cursuri-online.ro

Cursuri-online.ro este un portal specializat în identificarea și prezentarea celor mai bune oferte de cursuri online din spațiul virtual românesc. Cursuri-online.ro nu organizează și nu găzduiește cursuri, nici nu garantează actualitatea informațiilor prezentate; pentru detalii despre un anumit curs, vizitați pagina dedicată pusă la dispoziție de instituția organizatoare.
Cursuri-online.ro susține dezvoltarea personală și profesională prin oferirea de sugestii de parcursuri de formare adecvate așteptărilor, cunoștințelor, intereselor și nevoilor dvs. Estimarea corectă a potențialului, calității și beneficiilor asociate unui curs rămâne obligația și privilegiul dvs.

Ce sunt cursurile online?
Cursurile online sunt cursuri oferite în mod electronic, prin intermediul Internetului. Un sistem planificat și organizat de către o instituție ce furnizează studențiilor săi materiale electronice într-o ordine secvențială și logică, se numește un sistem de eLearning. Sistemul eLearning oferă posibilitatea de organiza cursuri online, ce pot fi asimiliate de studenți într-o manieră proprie, fără a fi constrânși de prezență și sincronicitate.

Cursurile online sunt o formă alternativă la educația tradițională, utilizând cele mai noi tehnologii și tehnici. Acest tip de educație  este potrivit pentru cei care nu au timp să participe la cursuri față-n-față sau autodidacticilor.

Note
1. Istrate, Olimpius. Educatia la distanta. Proiectarea materialelor, Editura Agata, 2000, p. 25.