Excel 2010 avansați

Preț: 1-100 lei
Durată aproximativă: ritm propriu
Instituție organizatoare: The e-learning Company
Autori de curs: Docento/ Skillsoft
Organizare: curs online
Limba: română

Temele cursului: Analizarea datelor cu ajutorul analizei de tip - ce ar fi daca - in Excel 2010. Automatizarea sarcinilor Excel 2010 cu ajutorul macrocomenzilor. Filtre PivotTable, calcule si PowerPivot. Instrumentele PivotTables si PivotChart in Excel 2010. Manipularea formulelor si utilizarea formularelor in Excel 2010. Organizarea datelor si obiectelor in Excel 2010. Partajarea registrelor de lucru Excel 2010 online si intr-o retea. Particularizarea elementelor vizuale in Excel 2010. Setarile registrelor de lucru, formatarea conditionata si formatele numerelor in Excel 2010. Utilizarea conexiunilor de date Excel - Interogarea web, XML si bazele de date. Utilizarea Excel 2010 pentru colaborarea online si cu alte aplicatii Office. Utilizarea functiilor de cautare, referinta, matematica si text in Excel 2010. Verificarea datelor si formulelor Excel 2010.

Detalii:

Excel 2010 vă oferă instrumente puternice de analiză a datelor, care vă permit să exploraţi volume mari de date şi să luaţi decizii de afaceri informate pe baza acelor date. Utilizând Goal Seek (Căutare rezultat) şi Solver (Rezolvator) aveţi posibilitatea de a extrage rezultatele necesare din formule, determinând datele de care are nevoie formula.

Puteţi utiliza componentele analizei de tip „ce ar fi dacă”, tabelele de date şi scenariile, pentru a anticipa modelele rezultatelor foii de lucru şi pentru a vedea cum schimbarea valorilor din formule afectează rezultatele formulelor.

Premise obligatorii
Cunoştinţe despre procesarea de bază a texului, calcule şi foi de calcul; familiarizare cu mediul de lucru Microsoft Office; înţelegerea funcţionalităţii Internetului şi paginilor web.

Observații: Docento.ro funcționează ca orice magazin online diferența fiind dată de faptul că ceea ce cumpărați se livrează instantaneu și automat. Aveți la dispoziție două modalități de plată: cu cardul sau prin transfer bancar.
Link direct: http://docento.ro/office-2010/33-excel-2010-avansati.html

Ultima actualizare: decembrie 24, 2016 la 17:10 pm
Data publicării paginii: 21 iunie 2016
Accesări: 5.235