Abilități de comunicare

Preț: 1-100 lei
Durată aproximativă: 1-2 luni
Instituție organizatoare: Your Academy
Autori de curs: Liviu Lupea
Organizare: curs online
Limba: română

Temele cursului: Tema 1: Procesul comunicarii (Cele cinci etape ale unui proces de comunicare. Un model al distorsiunii mesajului transmis.) Tema 2: Bariere in comunicare. Tema 3: Ascultarea activa. (Cele cinci componente ale ascultarii active. Beneficiile ascultarii active. Invatati sa ascultati. Nivelurile ascultarii. Sapte motive pentru care NU ascultam activ. De ce te prefaci ca asculti? Cum imbunatatim ascultarea activa. Ascultarea totala.) Tema 4: Comunicarea verbala si non-verbala. (Stiluri de comunicare non-verbala. Contactul vizual si expresia faciala. Limbajul corporal. Gestionarea spatiului.) Tema 5: Vocea, ca vehicul al mesajului.(Caracteristicile vocii.) Tema 6: Feedback-ul. Tema 7: Tehnica intrebarilor. (Cele trei functiuni ale unei intrebari. Tipuri de intrebari.) Tema 8: Comunicarea prin telefon. (Apelul telefonic. Ritualul dinainte de a raspunde la telefon.) Tema 9: Comunicarea scrisa. (Comunicarea verbala vs.comunicarea scrisa. Cum scrieti pas cu pas? Compunerea unui document. Alte cai de comunicare scrisa.) Tema 10: Consideratii finale.

Detalii:

Cursul „Abilitati de Comunicare” este un curs general, care vizeaza in special personalul executiv din cadrul unei companii si care isi propune o structurare a pasilor care trebuie urmati in procesul de comunicare.

Prin intermediul acestui curs se pune mare accent pe ralationarea individului in cadrul unei echipe, astfel incat la final sa rezulte interactivitatea fiecaruia.

Acest curs va ajuta sa intelegeti necesitatea de a relationa cu ceilalti si totodata va invata cum sa faceti acest lucru.

Cursul de „Abilitati de Comunicare” isi propune interactivitate, dezbaterea unor studii de caz intalnite personal de fiecare, iar pentru a putea realiza acest aspect, avem la indemana ca instrument sectiunea „Forumuri” din cadrul platformei de e-learning, unde fiecare poate propune discutii spre dezbatere sau poate chiar oferi solutii la anumite probleme.

Observații: In cazul in care doriti sa urmati cursul de ”Abilitati de comunicare” online, tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti la acest curs, sa completati datele de facturare, sa achitati contravaloarea cursului, dupa care confirmati plata la plati@youracademy.ro. Dupa confirmarea platii, faceti parte efectiv din grupul care urmeaza acest curs. Cand incep cursurile, veti intra pe platforma de e-learning cu contul creat deja, si veti primi saptamana cate un modul sau doua, in functie de cum ati setat la inceputul cursului sa primiti. Atentie! Daca in decursul unei saptamani nu ati intrat pe platforma sa va deschideti modulele de curs, acestea nu vormai fi vizibile saptamana urmatoare. Cei ce doresc sa-si insuseasca mai bine acest curs si doresc sa relationeze mai eficient, pot face acest lucru solicitant sa urmeze acest curs fata-in-fata.
Link direct: http://www.youracademy.ro/cursuri-online/11-51-0/Comunicare/Abilitati-De-Comunicare.html

Ultima actualizare: decembrie 10, 2015 la 16:19 pm
Data publicării paginii: 10 decembrie 2015
Accesări: 4.398