Generarea de idei creative și inovatoare

Preț: 1-100 lei
Durată aproximativă: ritm propriu
Instituție organizatoare: The e-learning Company
Autori de curs: Docento/ Skillsoft
Organizare: curs online
Limba: română

Temele cursului: Maximizarea creativitatii echipei. Stimularea creativitatii dvs. Verificarea si dezvoltarea ideilor.

Detalii:

Generarea de idei creative poate fi un proces foarte interesant şi stimulant. Aplicabilitatea ideilor trebuie însă verificată sau controlată. Ideile au mai mult şanse să fie relevante şi utile atunci când au fost evaluate în contextul nevoilor, strategiilor şi resurselor organizaţionale. Acest curs acoperă o diversitate de tehnici utilizate pentru a verifica şi a dezvolta în continuare ideile creative.

Anumite caracteristici personale sunt asociate cu creativitatea, de exemplu disponibilitatea de a vă asuma riscuri, capacitatea de a conecta idei diverse şi deschiderea. Şi cel mai important, poate, este încrederea în creativitatea dvs. Multe persoane rămân blocate pe ideea că nu sunt creative. Dar fiecare are un potenţial creativ. Înţelegând caracteristicile pe care le deţineţi și care vă stimulează creativitatea, precum şi pe acelea care o blochează, puteți să vă îmbunătăţiţi capacitatea creativă la locul de muncă.

Observații: Docento.ro funcționează ca orice magazin online diferența fiind dată de faptul că ceea ce cumpărați se livrează instantaneu și automat. Aveți la dispoziție două modalități de plată: cu cardul sau prin transfer bancar.
Link direct: http://docento.ro/dezvoltare-personala/25-generarea-de-idei-creative-si-inovatoare.html

Ultima actualizare: decembrie 24, 2016 la 16:37 pm
Data publicării paginii: 21 iunie 2016
Accesări: 6.780