Administrator imobile

Preț: 101-299 lei
Durată aproximativă: ritm propriu
Instituție organizatoare: Evrika Training
Autori de curs: Evrika Training
Organizare: curs online
Limba: română

Temele cursului: Cunoasterea si accesul la toata legislatia nationala si europeana la zi. Capabilitatea de a face uz de orice instrument legal necesar administrarii contractate. Capatarea experientei necesare pentru a asigura toate obligatiile asumate prin contractul de administrare. Planificarea si organizarea activitatii. Stabilirea profilulului, competentelor, atributiilor, sarcinilor si responsabilitatilor personalului necesar a fi angajat sau contractat (contabilitate, caserie, curatenie, tehnic, protectie, service). Selectarea si contractarea personalului necesar si/sau serviciilor necesare. Conducerea, coordonarea, verificarea, controlul personalului din subordine. Urmarirea si realizarea contractelor si respectarea intocmai a clauzelor contractuale. Raspunderea materiala, civila, penala si profesionala pentru activitatea sa.

Detalii:

Se adreseaza administratorilor pentru asociatii de proprietari, persoanelor care doresc sa practice profesia de administrator imobile / administrator bloc, precum si tuturor acelora care doresc sa-si imbunatateasca cunostintele in domeniul administrarii imobilelor.

900_Evrika_AdmImobile

Observații: Perioada de valabilitate a contului este de 6 luni, timp in care veti avea acces la suportul de curs, teste pentru fiecare lectie si un testele online finale. Pentru activarea contului este necesara trimiterea unei copii de buletin si dovada achitarii contravalorii cursului, pe adresa de mail. Cursurile incep saptamanal, in fiecare zi de luni a saptamanii.
Link direct: http://administrator-imobile.evrikatraining.ro/

Ultima actualizare: decembrie 18, 2013 la 21:01 pm
Data publicării paginii: 17 decembrie 2013
Accesări: 6.192