Evrika Training

Evrika Training este un centru de perfectionare profesionala ce organizeaza cursuri si seminarii in diverse domenii de activitate, avizate de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului. Eficienta serviciilor oferite este datorata lectorilor si colaboratorilor nostri, cu o inalta pregatire profesionala. La absolvire sunt eliberate certificate recunoscute pe plan national ce pot fi trecute in carnetele de munca.
Cursurile si seminariile se desfasoara in conformitate cu legislatia actuala de pregatire a adultilor, iar societatea asigura desfasurarea teoretica si practica a fiecarui curs.

Secretariat computerizat

Secretariat computerizat

Formeaza abilitatile necesare muncii de secretariat si deprinderile cu functiile care revin unei secretare: prelucrarea informatiilor, documentarea, functia de reprezentare, functia de filtru si legatura pentru solicitari de contacte cu conducerea, functia de asistare directa a managementului. Scopul Cursului online de secretariat este de a forma secretara moderna, interfata reala intre seful institutiei si personalul […]

Administrator imobile

Administrator imobile

Se adreseaza administratorilor pentru asociatii de proprietari, persoanelor care doresc sa practice profesia de administrator imobile / administrator bloc, precum si tuturor acelora care doresc sa-si imbunatateasca cunostintele in domeniul administrarii imobilelor.