Secretariat computerizat

Preț: 101-299 lei
Durată aproximativă: ritm propriu
Instituție organizatoare: Evrika Training
Autori de curs: Evrika Training
Organizare: curs online
Limba: română

Temele cursului: Functia de secretara. Responsabilitati. Corespondenta ca activitate a secretariatelor. Tehnoredactare computerizata. Programul Word. Programul Excel. Programul Powerpoint. Navigare Internet.

Detalii:

Formeaza abilitatile necesare muncii de secretariat si deprinderile cu functiile care revin unei secretare: prelucrarea informatiilor, documentarea, functia de reprezentare, functia de filtru si legatura pentru solicitari de contacte cu conducerea, functia de asistare directa a managementului. Scopul Cursului online de secretariat este de a forma secretara moderna, interfata reala intre seful institutiei si personalul angajat sau persoane din afara institutiei.

110_Evrika_secretariat

Observații: Perioada de valabilitate a contului este de 6 luni, timp in care veti avea acces la suportul de curs, teste pentru fiecare lectie si un testele online finale. Pentru activarea contului este necesara trimiterea unei copii de buletin si dovada achitarii contravalorii cursului, pe adresa de mail. Cursurile incep saptamanal, in fiecare zi de luni a saptamanii. Pentru obtinerea certificatului avizat CNFPA este necesar sa urmati cursul ce se desfasoara face to face la sediul SC EVRIKA TRAINING SRL.
Link direct: http://secretariat.evrikatraining.ro/

Ultima actualizare: februarie 13, 2014 la 10:24 am
Data publicării paginii: 17 decembrie 2013
Accesări: 8.828