Gramatica limbii engleze

Preț: gratuit
Durată aproximativă: 1-2 luni
Instituție organizatoare: Academia Online
Autori de curs: Cristina Cobliș
Organizare: curs online
Limba: română

Temele cursului: Substantivul. Articolul. Adjectivul. Adverbul. Pronumele. Verbul. Notiuni introductive. Timpurile verbale: prezentul simplu si continuu. Timpurile trecutului si viitorului. Timpurile cu aspect perfect. Prepozitia.

Detalii:

Cursul de gramatica limbii engleze puncteaza problemele principale de gramatica, enuntând reguli de folosire a partilor de vorbire în limba engleza însotite de exemple clare si scurte exercitii. Acestea va vor ajuta sa stapâniti în scurt timp limba lui Shakespeare.
Principalul desiderat al cursului este sa clarifice cat mai concis si accesibil punctele cele mai importante ale gramaticii limbii engleze.
Cursul de fata nu se vrea o gramatica exhaustiva a limbii engleze, spatiul nepermitand acest lucru, ci isi propune fixarea si insusirea de catre cursant a catorva probleme esentiale de gramatica.
Exemplele, observatiile si exercitiile fiecarei lectii puncteaza si faciliteaza insusirea de catre cursant a temelor propuse.
Nivelul de dificultate al vocabularului continut in exemplele aferente fiecarei lectii creste cu fiecare lectie, incurajand cursantul sa-si insuseasca noi cuvinte.
Exercitiile tematice propuse nu sunt mecanice, multe dintre ele fiind exercitii care indeamna cursantul sa-si dezvolte vocabularul si capacitatea de a se exprima in limba engleza.
Bibliografia propusa indruma cursantul spre resursele (online si bibliografice) necesare pentru a-si aprofunda temele punctate in cadrul lectiilor.

401_AcademiaOnline_EnglezaGramatica

Observații: Poate fi parcurs în 5 sau în 10 săptămâni, la alegere.
Link direct: http://www.academiaonline.ro/index.php/Cursuri/Detalii/4

Ultima actualizare: februarie 13, 2014 la 10:12 am
Data publicării paginii: 13 februarie 2014
Accesări: 6.202