Noțiuni avansate de leadership

Preț: 101-299 lei
Durată aproximativă: ritm propriu
Instituție organizatoare: The e-learning Company
Autori de curs: Docento/ Skillsoft
Organizare: curs online
Limba: română

Temele cursului: Coaching-ul pentru performanta. Comunicarea si Leadership. Leadership si schimbare. Liderul model.

Detalii:

Persoanele care devin lideri sunt acei indivizi care reuşesc în vremuri tumultoase, de conflict şi schimbare. Aceştia caută metode de a schimba starea de fapt, de a pune sub semnul întrebării ceea ce este deja acceptat, şi de a crea ceva nou. Puteţi învăţa să faceţi la fel. Este suficientă o cunoaştere despre cum să înfrunţi procesele, o conştientizare a atitudinilor şi comportamentelor pe care o companie le schimbă, precum şi bunăvoinţa de a face tot ce este nevoie. Puteţi învăţa toate acestea în cadrul acestor cursuri. Veţi învăţa cum să conduceţi în vremuri de schimbare.

De asemenea, în calitate de leader, a-ţi face timp pentru a evalua o situaţie şi a concepe un plan de acţiune este parte a procesului de coaching pentru performanță pe care îl veţi studia în acest curs. Veţi afla când este indicat să îndrumaţi, să pregătiţi, să consiliaţi sau să disciplinați un angajat, şi vă vor fi date indicații şi sfaturi privind modul de a îndeplini fiecare dintre aceste sarcini cât mai eficient posibil.

În calitate de leader, asigurați-vă că stilul vostru de comunicare este pozitiv, clar, concis şi la obiect. Învăţaţi cum să coordonaţi mesajele verbale şi nonverbale pentru a obţine cele mai bune rezultate şi aflaţi cum să scrieţi în aşa fel încât să aveţi un impact ridicat cu cât mai puţine cuvinte.

Observații: Docento.ro funcționează ca orice magazin online diferența fiind dată de faptul că ceea ce cumpărați se livrează instantaneu și automat. Aveți la dispoziție două modalități de plată: cu cardul sau prin transfer bancar.
Link direct: http://docento.ro/leadership/18-notiuni-avansate-de-leadership.html

Ultima actualizare: iunie 21, 2016 la 17:10 pm
Data publicării paginii: 21 iunie 2016
Accesări: 3.999