Obținerea de rezultate fără autoritate directă

Preț: 1-100 lei
Durată aproximativă: ritm propriu
Instituție organizatoare: The e-learning Company
Autori de curs: Docento/ Skillsoft
Organizare: curs online
Limba: română

Temele cursului: Influenţarea celorlalţi pentru a obţine rezultate: identificaţi felul în care vă poate avantaja capacitatea de a-i influenţa pe ceilalţi.
Cultivarea relaţiilor pentru a obţine rezultate: recunoaşteţi cum puteţi cultiva relaţii profesionale pentru a vă spori abilitatea de a obţine rezultate atunci când nu aveţi autoritate directă.
Construirea credibilităţii pentru a obţine rezultate: recunoaşteţi cum vă puteţi construi credibilitatea la locul de muncă astfel încât să puteţi obţine rezultatele de care aveţi nevoie.


Detalii:

Cum puteţi avea rezultate dacă nu aveţi autoritate? Cultivarea relaţiilor şi stabilirea credibilităţii sunt necesare pentru că vă permit să îi influenţaţi pe ceilalţi. Dacă aveţi abilităţi eficiente de a influenţa, veţi fi capabil(ă) să obţineţi ce aveţi nevoie sau vă doriţi de la ceilalţi – fie că este vorba despre şeful dumneavoastră, un coleg sau o persoană dintr-un departament complet diferit. Influenţarea eficientă, însă, impune să ştiţi cum să construiţi relaţii bune şi să aveţi credibilitate. Nu veţi putea să îi cereţi cuiva să vă ajute dacă v-aţi atras duşmănia acelei persoane sau dacă nu v-aţi ţinut promisiunile pe care i le-aţi făcut.

În acest curs, veţi învăţa cum să dezvoltaţi relaţii şi să construiţi credibilitatea astfel încât să puteţi obţine rezultatele de care aveţi nevoie la locul de muncă. De asemenea, veţi afla ce avantaje are pentru dumneavoastră faptul de a fi capabil(ă) să îi influenţaţi pe ceilalţi.

Observații: Docento.ro funcționează ca orice magazin online diferența fiind dată de faptul că ceea ce cumpărați se livrează instantaneu și automat. Aveți la dispoziție două modalități de plată: cu cardul sau prin transfer bancar.
Link direct: http://docento.ro/comunicare-negociere/8-obtinerea-de-rezultate-fara-autoritate-directa.html

Ultima actualizare: iunie 21, 2016 la 17:06 pm
Data publicării paginii: 21 iunie 2016
Accesări: 3.170