Strategii de marketing competitiv

Preț: 1-100 lei
Durată aproximativă: ritm propriu
Instituție organizatoare: The e-learning Company
Autori de curs: Docento/ Skillsoft
Organizare: curs online
Limba: română

Temele cursului: Strategii de marketing competitiv - analizarea concurentilor. Realizarea unei analize interne. Selectarea si implementarea strategiilor.

Detalii:

Atunci când elaborați strategii competitive de marketing, unul dintre cei mai importanți pași este acela de a realiza o cercetare și o analiză eficiente. Pe lângă evaluarea mediului competitiv extern, trebuie să priviți și în interior.

Aceste cursuri descriu, pe de o parte, procesul de dezvoltare a unui sistem de informații despre competiție, care vă permite să înțelegeți mai bine cu cine vă confruntați și cum puteți utiliza informațiile despre concurenți pentru a vă crea propriile strategii de marketing astfel încât să aibă eficacitate maximă. Pe de alta parte, veți putea vedea și modul de realizare a unei analize interne ca parte a procesului de elaborare a strategiilor competitive de marketing – cu alte cuvinte, ce abilități și resurse unice posedă organizația dumneavoastră și cum le poate utiliza în mod eficient pentru a obține un avantaj competitiv sustenabil?

Strategiile marketing competitiv vă pot ajuta organizația să câștige cotă de piață, să minimizeze impactul concurenților și să își mărească veniturile. Rezultatele pot fi obținute, însă, dacă organizațiile înțeleg cum să își traducă avantajele competitive în strategii învingătoare, folosind cele mai adecvate abordări de marketing competitiv.

Observații: Docento.ro funcționează ca orice magazin online diferența fiind dată de faptul că ceea ce cumpărați se livrează instantaneu și automat. Aveți la dispoziție două modalități de plată: cu cardul sau prin transfer bancar.
Link direct: http://docento.ro/marketing/23-strategii-de-marketing-competitiv.html

Ultima actualizare: iunie 21, 2016 la 16:47 pm
Data publicării paginii: 21 iunie 2016
Accesări: 3.495