Principii de bază în contabilitate și finanțe pentru nonfinanțiști

Preț: 1-100 lei
Durată aproximativă: ritm propriu
Instituție organizatoare: The e-learning Company
Autori de curs: Docento/ Skillsoft
Organizare: curs online
Limba: română

Temele cursului: Analizarea situatiilor financiare pentru profesionistii non-financiari. Aspecte fundamentale ale gestionarii fluxurilor de numerar pentru profesionistii din domenii non-financiare. Fundamentele bugetarii pentru profesionistii din domeniile non-financiare. Principii de contabilitate si finante pentru profesionistii fara pregatire in domeniul financiar. Situatii financiare pentru profesionistii din domeniile non-financiare. Valoarea banilor in timp si Decizii de investitii pentru profesionistii non-financiari.

Detalii:

Finanțele și contabilitatea se află în centrul fiecărei afaceri. Aceste funcții se adresează înregistrării, sintetizării și analizării informațiilor financiare din toate departamentele cu scopul de a lua decizii, a conduce și a controla resursele și activitățile acestora. Fiecare activitate sau lipsă de activitate dintr-o organizație are implicații financiare și trebuie ca la fiecare nivel al organizației să existe cunoștințe financiare. Profesioniștii și managerii operaționali din fiecare departament și zonă funcțională ar trebui să posede un anumit nivel de confort și familiaritate cu conceptele, procesele și practicile financiare și contabile de bază, utilizându-le pentru a-și gestiona și controla mai bine activitățile și pentru a lua decizii care sprijină scopurile mai generale ale organizației.

Aceste cursuri au scopul de a familiariza profesioniștii fără pregătire în domeniul financiar cu conceptele financiare și contabile de bază.

Observații: Docento.ro funcționează ca orice magazin online diferența fiind dată de faptul că ceea ce cumpărați se livrează instantaneu și automat. Aveți la dispoziție două modalități de plată: cu cardul sau prin transfer bancar.
Link direct: http://docento.ro/finante-si-contabilitate/16-principii-de-baza-in-contabilitate-si-finante-pentru-nonfinantisti.html

Ultima actualizare: iunie 21, 2016 la 16:52 pm
Data publicării paginii: 21 iunie 2016
Accesări: 3.739